Kavuzlu buğday unlu peynirli Alman Brötchen

Yazan: Bartuğ
152 görüntüleme

Pazar kahvaltının olmazsa olmazı – Brötchen. Genelde fırından alınır ancak evde yapmak o kadar kolay ki, artık fırına gitmek istemeyeceksiniz.

Bu peynirli Brötchen’ler, kavuzlu buğday unu ve tam kavuzlu buğday unu ile hazırlanıp 40 dakika içinde pişirilir.

Kavuzlu buğday unlu peynirli Alman Brötchen

Bartuğ Pazar kahvaltının olmazsa olmazı – Brötchen. Genelde fırından alınır ancak evde yapmak o kadar kolay ki, artık fırına gitmek istemeyeceksiniz. Bu peynirli… Ekmekler Kavuzlu buğday German Tarifi yazdır
Porsiyon: 12 Hazırlama süresi: Pişirme süresi:
Besin değerleri (tüm): 2.222 kalori 42 g yağ
Değerlendirme: 5.0/5
( 1 oy verildi )

Malzemeler

  • 10g yaş maya
  • 5g bal
  • 300g su
  • 200g tam kavuzlu buğday unu
  • 300g kavuzlu buğday unu (tip 630)
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2-3 dilim gouda (kaşar veya herhangi başka bir peynir olabilir)

Hazırlanışı

Maya, bal ve suyu karıştırma kabında 2 dk./37°C/hız 2 ısıtın.

Gouda hariç kalan malzemeleri 3 dk./hamur yoğurma ayarı hamur haline getirin.

Ekmek hamurunu bir kapta 30 dakika dinlendirin.

Dinlenme süresinden sonra, hamuru eşit büyüklükte 12 parçaya bölün ve beze haline getirdikten sonra kek veya muffin kaplarına aktarıp Gouda ile üstünü süleyin.

Önceden ısıtılmamış bir fırında 200°C'de üst/alt yaklaşık 40 dakika pişirin.

Bunu da beğenebilirsin

Yorumla