Ekmek baharatı

Yazan: Bartuğ
38 görüntüleme

Pişmiş ekmeğin tadı hafifse, bir dahaki sefere bu ekmek baharatını deneyin.

Ekmek baharatı da hazır olarak satın alınabilir. Maalesef, lezzet arttırıcılar da burada mevcuttur.

Ekmek baharatı kendiniz yapmak kolaydır ve ekmeğinize tam ve güçlü bir aroma verir. Aynı zamanda sindirime yardımcı olur ve sindirim sistemini rahatlatır.

İşte tarif:

Ekmek baharatı

Bartuğ Pişmiş ekmeğin tadı hafifse, bir dahaki sefere bu ekmek baharatını deneyin. Ekmek baharatı da hazır olarak satın alınabilir. Maalesef, lezzet arttırıcılar da… Baharatlar baharat, ekmek, rezene, kimyon, anason German Tarifi yazdır
Porsiyon: 1 kavanoz Hazırlama süresi: Pişirme süresi:
Besin değerleri (tüm): 421 kalori 20g yağ
Değerlendirme: 5.0/5
( 1 oy verildi )

Malzemeler

  • 50g kimyon, bütün
  • 30g rezene tohumu, bütün
  • 20g anason tohumu, bütün
  • 10g kişniş tohumu, bütün

Hazırlanışı

Tüm malzemeleri karıştırma kabına koyun ve 30 sn./hız 10 öğütün. Bir kavanoza ekmek baharatı doldurun ve gerektiği gibi kullanın.

PinterestFacebook ve Instagram‘da var.
Bu tarifi denediyseniz, lütfen fotoğraflarını şu etiketle etiketleyin @bbmixnet

Bunu da beğenebilirsin

Yorumla